معرفي مطالب جالب با لينك منبع
معرفي مطالب جالب با لينك منبع

گوشت شتر از ارزش غذايي و خواص دارويي و درماني بسياري برخوردار است و در روايات ديني ما به مصرف آن بسيار توصيه شده است. در رواياتي از حضرت رسول(ص) آمده است كه گوشت شتر را بخوريد حتي سالي يكبار و در جايي ديگر فرموده اند، گوشت شتر انسان را صبور مي‌كند. با اين وجود استفاده از گوشت شتر به دليل رنگ تيره (زرشكي مايل به سياه) و مزه‌اش، چندان مورد توجه نبوده و در بين مردم كشور ما چندان رايج نمي باشد. 

گوشت شتر به دليل داشتن مقدار زيادي كلسيم و فسفر براي كساني كه استخوان درد يا درد مفاصل دارند، فوق‌العاده مفيد ميباشد و متخصصان طب سنتي مصرف آن را هر چند وقت يك‌بار به افراد بالاي 60 سال توصيه مي‌كنند.

خريد اينترنتي گوشت

معرفي گوشت شتر

 

گوشت شتر از لحاظ شكل ظاهري شبيه گوشت گوساله و گوسفند است، البته رنگ آن كمي تيره تر و مزه آن شيرين ميباشد. گوشت شتر نسبت به گوشت گاو و گوسفند ديرپز تر بوده، البته در صورتي كه از گوشت شتر جوان استفاده شود، اين مشكل كمتر ديده ميشود. 
همچنين يكي از مهمترين خواص گوشت شتر در مقايسه با ديگر گوشت ‌ها، فقدان مواد هورموني و آنتي ‌بيوتيك در آن است، چرا كه اين حيوان در طبيعت به صورت آزاد و به دور از پرورش دامي رشد مي‌ كند.

خواص گوشت شتر (طبيعت و خواص درماني)

 

گوشت شتر داراي طبيعت گرم و خشك است. از گوشت شتر براي درمان بسياري از بيماري ها استفاده شده و در طب سنتي كاربردهاي فراوان دارد. برخي از خواص درماني گوشت شتر به طور خلاصه عبارتند از:

 

  • گوشت شتر باعث تقويت قواي بدن شده و استقامت بدن را به دليل ميزان بالاي كالري موجود در آن افزايش ميدهد.
  • مصرف گوشت شتر در تقويت نيروي جنسي موثر است.
  • گوشت شتر براي ورزشكاران، كودكان در حال رشد و زنان باردار بسيار مفيد است. مصرف گوشت شتر در دوران بارداري از زايمان زودرس پيشگيري ميكند.
  • ميزان چربي و كلسترول گوشت شتر پايين است و از اين رو براي مبتلايان به چربي خون و بيماري هاي قلبي عروقي مفيد ميباشد.
  • از خواص گوشت شتر كمك به درمان بيماري هايي نظير سياتيك، سكته مغزي، عفونت و درد شانه است.
  • استفاده از گوشت شتر براي سالمندان بسيار مفيد بوده، به حفظ و سلامت عضلات آنها كمك شاياني ميكند.
  • گوشت شتر سرشار از انواع ويتامين ها به ويژه ويتامين هاي گروه ب بوده و از همين رو براي تقويت اعصابمفيد است.
  • به دليل پ هاش متفاوت گوشت شتر با ساير گوشتها، يكي از خواص گوشت شتر استفاده مناسب از آن جهت تهيه گوشتهاي فرآوري شده ميباشد.
  • از قلم و كوهان شتر در طب سنتي براي درمان درد روماتيسم، درد پا و درد كمر استفاده ميشود.

 

 

 

ارزش غذايي گوشت شتر

 

گوشتشتر منبع بسيار خوبي از مواد مقوي و مغذي است و از جهت مواد موثر موجود در آن باگوشتساير دام‌هاي اهلي تفاوتهايي دارد. گوشت شتر در مقايسه با گوشتگاو از ميزان پروتئين و چربي كمتري برخوردار است و در مقايسه با سايرگوشت‌هاي ديگر حاوي سديم بيشترو پتاسيم كمتري است. مقدار ويتامينهاي گروه ب و برخي عناصر معدني نظير فسفر و كلسيم در آن بسيار زياد است. جالب است بدانيد كه نسبت آهن و روي موجود در اين گوشت، كمتر ازساير گوشتهااست و نسبت كلسيم اينگوشتدر عضلات ران آن زيادتر ميباشد.

 

 

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۶ خرداد ۱۳۹۷ ] [ ۱۰:۲۶:۱۱ ] [ امين طيراني ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 604
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب