معرفي مطالب جالب با لينك منبع
معرفي مطالب جالب با لينك منبع

اجازه اقامت موقت كانادا

TEMPORARY RESIDENT PERMIT

اجازه اقامت موقت چيست؟

هنگامي كه يك فرد مانند يك مهاجر دائمي يا ساكن موقت مايل به ورود به كانادا با اجازه اقامت موقت كانادا TEMPORARY RESIDENT PERMIT مي شود، بايد شرايط و مقررات مربوط به پذيرش  مهاجرت به كانادا را برآورده كند. دو  تا از مهم ترين  عوامل پذيرفتني بهداشت و امنيت است.

افراد ممكن است براساس عوامل متعددي از قبيل داشتن بيماري مسري يا مشاركت در فعاليت هاي جنايي، به كانادا غيرقابل پذيرش باشند. در هنگام تعيين پذيري، عوامل متعددي مورد توجه قرار مي گيرند.

با اين حال، اگر شما غير قابل قبول هستيد، راهي براي غيرقابل پذيرش بودن “در حالت تعليق” وجود دارد، كه به شما اجازه ورود به كانادا را مي دهد. اين مجوز اقامت موقت يا TRP ناميده مي شود. آن را با يك ويزاي اقامت موقت (TRV) اشتباه نگيريد.

TRP چيست؟

TRP يك سند است كه براي افراد غيرقانوني به كانادا صادر مي شود و به آنها اجازه مي دهد موقتا وارد كشور شوند.

ايده TRP اين است كه فرصتي براي افرادي كه براساس مسائل بهداشتي يا جنايي غيرمجاز وارد كشور كانادا مي شوند و يا در كانادا اقامت دارند اگر فرصتي براي حضور در كانادا وجود داشته باشد.

ويژگي هاي خاص اجازه اقامت موقت

اجازه اقامت موقت، مانند ويزا، محدود به يك دوره زماني مشخصي است كه شما نياز داريد تا كسب و كار فوري در كانادا انجام دهيد. دلايل شرايط قانوني ممكن است از يك كنفرانس مهمي براي بازديد از يك فرد بيمار متفاوت باشد.

مدت زمان يك TRP بستگي به مجازات جنايي كه ممكن است در خدمت شما باشد. در حقيقت، در شرايط خاص، شما ممكن است هنگامي كه بخشي از حكم خود را خدمت مي كنيد يك TRP دريافت مي كنيد.

TRP براي مدت سه ساله صادر مي شود و ممكن است از داخل كانادا تمديد شود.

يك كلمه كليدي در صدور مجوز اقامت موقت يك تعادل است. افسر ويزا نياز شما را به وارد كانادا در برابر خطرات بهداشت و امنيت كانادايي خواهد كشاند. مهم است كه بتوانيد نياز خود را براي ورود به كانادا توجيه كنيد.

TRP قابل استفاده مجدد نيست اين بدان معني است كه شما نميتوانيد كانادا را ترك كنيد و دوباره آنرا با TRP وارد كنيد. براي انجام اين كار، در زمان صدور مجوز ويژه بايد دريافت شود. اين حق ماموريت مهاجرت است كه در هر زماني TRP خود را لغو كند.

درخواست مجوز اقامت موقت

شما مي توانيد درخواست TRP را در كنسولگري كشور خود درخواست كنيد. در اين مورد، زمان پردازش از ۳ تا ۶ ماه طول مي كشد. يا اگر شما يك شهروند آمريكايي هستيد، شما ممكن است براي يك TRP در مرز درخواست كنيد و فقط بايد چند دقيقه منتظر بمانيد.

براي دريافت TRP، شما بايد يك پرونده براي TRP با اسناد پشتيباني ارسال كنيد. در اين، شما بايد علت عدم پذيرش خود را توضيح دهيد و نياز خود را به كانادا وارد كنيد. اين درخواست ممكن است براي كشورهاي معاف از ويزا متفاوت باشد.

درخواست شما براي TRP بايد به كنسولگري در كشور شما ارسال شود. بسته به جايي كه شما درخواست را ارسال كرديد، زمان پردازش ممكن است متفاوت باشد.

TRP براي شهروندان و اقامت دائم ايالات متحده آمريكا

اگر شما يك شهروند ايالات متحده يا يك اقامت دائم هستيد، مي توانيد مستقيما در مرز اعمال كنيد. مزيت بزرگ در اينجا زمان است زيرا ممكن است TRP در عرض چند دقيقه شما را صادر كند.

نواقص اين است كه شما ممكن است در يك بندر ورودي رد شويد و ممكن است تحت تاثير قرار دادن اقامت خود قرار گيرد. در عوض، شهروندان ايالات متحده و ساكنان دائمي مي توانند درخواست يك TRP را در يك كنسولگري ثبت كنند.

امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ ] [ ۰۴:۳۴:۳۰ ] [ امين طيراني ] [ نظرات (0) ]
[ ]
.: Weblog Themes By tibablog :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
لينكي ثبت نشده است
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 2
همه : 604
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب